Jobba hos oss!

Vi är alltid intresserade av ny talang så välkommen att kontakta oss.

Vi har två team där kundsidan är för dig som vill jobba med kundrådgivning och/eller införandeprojekt, genom problemlösning, utbildning och att hjälpa våra kunder att växa. På utvecklingssidan är det systemutveckling och integrationslösningar med framförallt modern web och MS-teknik.

Företagsbeskrivning

Rbok är ett stabilt bolag i tillväxt som utvecklar moderna webbapplikationer. Vår stora produkt Rbok är ett komplett ”bokning- och bidragssystem” för Sveriges kommuner, och stödjer dagligen över 2 miljoner av Sveriges invånare. Framförallt är det kommuners fritids- och kulturförvaltningar som använder Rbok för all deras bokning och ärendehantering. Vi utvecklar även ett komplett riskhanteringssystem som används inom process- och verkstadsindustrin i flertalet länder.

Idag har Rbok sex anställda, och kontoret ligger centralt i Motala. Vi är en prestigelös organisation med högt till tak där det viktigaste är vad vi levererar till våra kunder, samtidigt som det självklart är viktigt att vi har roligt tillsammans. Hos oss finns stora möjligheter att ta ansvar och vara med och påverka både din och företagets framtid.

Rbok AB

Kontakta oss gärna för en presentation av våra olika lösningar.
För besök så hittar ni oss på Drottninggatan 50 i Motala.