Jobba hos oss!

Vi är alltid intresserade av ny talang så välkommen att kontakta oss.
Just nu söker vi extra mycket efter dig som vill förstärka vår utvecklingsavdelning.

Kundrådgivare – Tjänsten är tillsatt

Gillar du IT-system, utveckling och att arbeta för nöjda kunder? Har du en god känsla för service, är pedagogiskt lagt och en god kommunikatör. Då är du antagligen den vi söker!

Företagsbeskrivning

Rbok är ett ungt bolag i tillväxt som utvecklar moderna webbapplikationer. Vår stora produkt Rbok är ett komplett ”bokning- och bidragssystem” för Sveriges kommuner, och stödjer dagligen över 1,2 miljoner av Sveriges invånare. Framförallt är det kommuners fritids- och kulturförvaltningar som använder Rbok för all deras bokning och ärendehantering. Vi utvecklar även ett komplett riskhanteringssystem som används inom process- och verkstadsindustrin i flertalet länder.

Idag har Rbok fyra anställda, och kontoret ligger centralt i Motala. Vi är en prestigelös organisation med högt till tak där det viktigaste är vad vi levererar till våra kunder, samtidigt som det självklart är viktigt att vi har roligt tillsammans. Hos oss finns stora möjligheter att ta ansvar och vara med och påverka både din och företagets framtid.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta med kommunikation och utveckling av våra kunder via rådgivning, utbildning och support. Du är även delaktig i att ta fram kommunikation gentemot både kunder och slutanvändare, i och utanför systemet. Kontakter med kunder kan röra allt från enkla handhavandefrågor och konfiguration av systemet till integrationslösningar. Vi arbetar tillsammans som ett team och stöttar varandra i alla hänseenden, och det slutliga ansvarsområden definierar vi tillsammans baserat på din profil och kompetens.

Det viktigaste är att vi gemensamt hittar en arbetsmetod och ett ansvarsområde som passar dig och samtidigt ger våra kunder en ännu bättre upplevelse av våra system. Fokus kan vara på support, utbildningar, pedagogik eller allmänt kommunikationsarbete både i utskick och via webben/hemsida. Är du rätt person att vara med på vår resa framåt är du varmt välkommen att höra av dig så berättar vi mer.

Erfarenhet

Rollen passar dig som är intresserad av att skapa relationer, kommunikation och se till att våra kunder lyckas. Ett intresse för IT, pedagogik och människor är en bra grund för att skapa goda långsiktiga kundrelationer.

Du får gärna tidigare arbetat med kundvård/service och erfarenhet från, eller kunskap om, kommunal verksamhet är också positivt. Självklart är en grundläggande förståelse för IT-system ett krav, men främst ur ett användarperspektiv. Förmågan att på ett tydligt sätt kommunicera i både tal och skrift är också centralt för tjänsten.

Ansökan

Ansökan skickas till info@rbok.se och rekryteringsprocessen pågår löpande.

TILLTRÄDE
Snarast enligt ö.k.

ANSTÄLLNINGSFORM
Heltid, tillsvidare

LÖN
Månadslön, enligt ö.k.

PLACERING
Rboks huvudkontor på Drottninggatan 50 i Motala

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer. Vi ser fram emot din ansökan.

KONTAKTPERSON
Lars Johansson
VD Rbok AB
Lars.johansson [a] rbok.se
070-297 02 71

Rbok AB

Kontakta oss gärna för en presentation av våra olika lösningar.
För besök så hittar ni oss på Drottninggatan 50 i Motala.