Jobba hos oss!

Vi är alltid intresserade av ny talang så välkommen att kontakta oss.
Just nu söker vi extra mycket efter dig som vill förstärka oss inom test och support.

Kundrådgivare och testare av IT-system

Är du intresserad av problemlösning, serviceinriktad och har en bra förståelse för IT-system? Vill du vara med och ansvara för att skapa nöjda kunder över hela Sverige? Då är du antagligen den vi söker!

Företagsbeskrivning

Rbok är ett ungt bolag i tillväxt som utvecklar moderna webbapplikationer. Vår stora produkt Rbok är ett komplett ”bokning- och bidragssystem” för Sveriges kommuner, och stödjer dagligen över 1,7 miljoner av Sveriges invånare. Framförallt är det kommuners fritids- och kulturförvaltningar som använder Rbok för all deras bokning och ärendehantering. Vi utvecklar även ett komplett riskhanteringssystem som används inom process- och verkstadsindustrin i flertalet länder.

Idag har Rbok fem anställda, och kontoret ligger centralt i Motala. Vi är en prestigelös organisation med högt till tak där det viktigaste är vad vi levererar till våra kunder, samtidigt som det självklart är viktigt att vi har roligt tillsammans. Hos oss finns stora möjligheter att ta ansvar och vara med och påverka både din och företagets framtid.

Arbetsbeskrivning

Som kundrådgivare i Rbok ansvarar du för att stödja våra kunders arbete i IT-tjänsten Rbok. Stor del av arbetet går ut på problemlösning där kunderna behöver stöd i att identifiera den uppkomna frågan, hitta lösningen och ge stöd i vidare hantering. Kundkontakten sker både via telefon och via ärendesystem där struktur, uppföljning och sammanställning av ärenden är viktigt för att ständigt förbättra våra tjänster.

En stor del av arbetet innefattar också att testa ny utvecklad funktionalitet och säkerställa att systemet fungerar som är tänkt. En god förmåga att förstå IT-system ur ett nyttjandeperspektiv är viktigt och målsättningen är att du ska bli en specialist inom Rbok, och vidare hur man bäst jobbar med bokning och bidrag i våra kunders verksamheter.

Du kommer ingå i ett mindre team där vi tillsammans jobbar prestigelöst med högt till tak. Det finns stora möjligheter att framöver utvecklas vidare inom exempelvis projektledning, utbildningar eller systemutveckling om intresset finns. Tjänsten begränsas endast av din egen vilja till framdrift, lärande och kompetens. Är du rätt person att vara med på vår resa framåt är du varmt välkommen att höra av dig så berättar vi mer.

Erfarenhet

Rollen passar dig som har en bra förmåga att kommunicera med människor och är intresserad av att lösa problem. Det viktigaste är att du har rätt personliga egenskaper och en vilja att utvecklas vidare. Erfarenhet är sekundärt efter person, och ungdomlig entusiasm är alltid positivt.

Tidigare erfarenhet av serviceyrken är meriterande. Likaså om du jobbat med IT-system i någon form, och allra helst då inom test eller annat ”utvecklings-nära” arbete. Har du erfarenhet inom kommunal verksamhet, eller bokning- och bidragshantering är det förstås också välkommet.

Ansökan

Ansökan skickas till info [a] rbok.se och rekryteringsprocessen pågår löpande.

TILLTRÄDE
Snarast enligt ö.k.

ANSTÄLLNINGSFORM
Heltid, tillsvidare

LÖN
Månadslön, enligt ö.k.

PLACERING
Rboks huvudkontor på Drottninggatan 50 i Motala

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer. Vi ser fram emot din ansökan.

KONTAKTPERSON
Lars Johansson
VD Rbok AB
Lars.johansson [a] rbok.se
070-297 02 71

Rbok AB

Kontakta oss gärna för en presentation av våra olika lösningar.
För besök så hittar ni oss på Drottninggatan 50 i Motala.